Goed om te weten

Kwaliteit printmateriaal

OgenBlikken is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van afdrukken en andere fotoproducten (waaronder ook wandmaterialen) die elders gemaakt worden. De bestanden worden door OgenBlikken aangeleverd op een formaat en in een bewerking zoals wij die zelf zouden aanleveren voor printmateriaal. Wij kunnen geen verantwoording nemen betreffende de aanleverspecificaties en kwaliteiten van alle verschillende winkels. Het is mogelijk topkwaliteit te bestellen bij OgenBlikken op het gebied van wandproducten en afdrukken. Dit kan nadat eerst de fotobestanden besteld zijn. Voor meer info kun je contact opnemen.

 

Retouche

Kleine oneffenheden zoals een pukkeltje of klein korstje, die makkelijk te verwijderen zijn worden gratis weggewerkt.

Voor oneffenheden zoals uitslag, (grote) oppervlakken huid en/of kleding, bewerkingen die veel tijd in beslag nemen wordt 7,50 euro voor berekend.

Voor overige speciale bewerkingen wordt aan de hand van de tijd wat de bewerking in beslag neemt een berekening gemaakt.

 

Portret- en auteursrecht

Overnemen van teksten en/of foto's zonder voorafgaande toestemming is niet toegestaan en kan leiden tot facturatie.

 

Op alle foto's, logo's, beelden, teksten en inhoud van deze website berust portret- en auteursrecht.

Niets mag worden verveelvoudigd (gekopieerd) in welke vorm dan ook zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van de fotograaf, Emanuelle Schins.

 

Schending van het auteursrecht is in Nederland in de wet vastgelegd en als zodanig strafbaar.