Limited Edition Fotosessie

De Limited Editions zijn éénmalige fotosessies en vinden plaats op 1 of 2 dagen van de maand. Elke Limited Edition heeft een speciaal bedacht decor. Je kunt denken aan feestdagen maar ook aan de seizoenen of andere leuke onderwerpen die tot de verbeelding spreken voor kinderen.

 

Deze sessies duren ongeveer 20-30 minuten.

 

In de week nadat de foto's gemaakt zijn ontvang je via e-mail een persoonlijke link naar de foto's. Op de link zijn de foto's voorzien van een watermerk en deze staat 1 week online. Hiermee bestel je simpelweg je favoriete afbeeldingen. De bestanden ontvang je digitaal via www.wetransfer.com (nadat ze definitief stuk voor stuk, spik en span nabewerkt zijn).  Je ontvangt ze zonder logo en in Hoge Resolutie nadat de factuur voldaan is, zodat je ze voor altijd kunt bewaren. Vervolgens kun je ze naar hartenlust laten afdrukken bij je favoriete winkel. In de formaten en aantallen die jij wilt. Transparant, simpel en duidelijk.

Als extraatje krijg je de bestelde foto's op lage resolutiebestanden erbij die je, doordat ze niet zo zwaar zijn, direct kunt plaatsen op social media.

 

De investering van deze sessie kan verschillen naar gelang welke producten inbegrepen zijn en naar gelang het uitgebreide decor.

 


Limited Edition TIPITENT


Limited Edition TEAPARTY


Limited Edition AUTO


Limited Edition WHITE SPRING


Limited Edition CONFETTI


Limited Edition VALENTIJN


Limited Edition KERST